Böcker om Poker

En gång i tiden var det lätt att bli pokerstjärna, det var bara att bli medlem på en av alla pokerhemsidor som fanns och börja spela. Idag när många hittat nätpokern kan det vara bra att kunna grunderna innan du ger dig ut i pokervärlden. För att lära dig spela poker finns många olika sätt, ett av dem är att läsa böcker om pokerspel. Det finns många olika typer av Böcker i poker som du kan läsa, dels biografier om människor som blivit pokerstjärnor, dels så finns det grundböcker i hur pokerspelet faktiskt går till. Det finns böcker för både nybörjare men också för avancerade spelare som vill ha tips och tricks. Att välja vad just du ska läsa om kan vara svårt, så här kommer tips på böcker du kan läsa.

Bli ett pokerproffs

Det finns många tips för att bli en riktigt duktig pokerspelare, ett kan vara att läsa en bok som ”Play Poker Like the Pros”, boken går igenom grunderna och visar på hur du spelar och vinner i de olika pokervarianterna. Den tar även upp de olika spelpersonligheterna som finns; är du en schakal, en elefant eller kanske en mus? En annan bok som tar upp grunderna är ”The Complete Practical Guide to Poker and Poker Playing”, boken passar både nybörjare men också de som spelat poker tidigare, det finns alltid något nytt att lära sig, både om kroppsspråk och hur du faktiskt kan bluffa. Även ett proffs kan behöva utveckla sitt spelande, både genom att förstå hur andra gör men också genom att förstå sig själv och förstå vikten av sitt egna kroppsspråk. Det kan också vara bra att se hur andra pokerspelare gör, att börja med att läsa om det viktiga kan vara bra innan du ser en pokermatch och förstår vad du tidigare har läst.

Tidigare pokerstjärnor

Det kan alltid vara bra att läsa biografier och se hur andra pokerstjärnor har gjort, att läsa om pokerstjärnor, på hemsidan kan du läsa om olika pokerstjärnor, är du mer intresserad finns såklart många biografier att läsa. ”All in! : Historien om världens bästa pokerspelare Stuey ”The Kid” Ungar : och vad som hände sen” av författaren Nolan Dalla, är en typisk biografi om en riktigt känd pokerspelare. Om du själv vill bli en pokerstjärna gäller det att se hur andra gjorde och sedan att hitta din egen väg. Se vilka fel andra gjorde och begå inte samma misstag själv. En annan bok som tar upp en mängd av tidigare pokerstjärnor är Jonathan Little´s ”Excelling at No-Limit Hold’em”. Ett lätt sätt att hitta information om en mängd pokerstjärnor och vilka de egentligen är.